Popquiz in de Burcht

De Leidse POPQUIZ is een evenement dat regelmatig georganiseerd wordt in Sociëteit De Burcht. De vorige edities is gebleken dat de POPQUIZ zich mag verheugen in zeer grote publieke belangstelling. De 9e editie vindt plaats op 19 december vanaf 15.30 uur in Sociëteit de Burcht. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Ook deze keer staat de Leidse POPQUIZ onder de bezielende en deskundige leiding van Jan van der Plas (Aloha/OOR-Popencyclopedie). De POPQUIZ wordt samengesteld door team Radi-O-matiC, bestaande uit Geert Keuter, Sjors Mens, Jeroen Verweij en Fons Delemarre. Deelname aan de POPQUIZ is geheel gratis en ook deze keer zijn er weer fraaie prijzen te winnen, zoals boeken, cd’s en een doos Dommelsch Ice!

Meer informatie op www.deburchtleiden.nl of per telefoon op 071-514 23 89 (vragen naar John van der Steen).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×