Sinterklaas-speelfilm op TV West

TV West zendt morgen de spannende speelfilm “Sinterklaas en het Geheim van de Robijn” uit. Aan de twee-uur durende speelfilm werkten bekende en minder bekende Nederlandse belangeloos mee, waaronder Hetty Heyting, Jos Brink, Martine van Os, Hans Klok en natuurlijk Sinterklaas. In “Sinterklaas en het Geheim van de Robijn”, draait het om een edelsteen die is gestolen uit het Rijksmuseum. De diefstal leidt ertoe dat Sint zijn Pieten naar Zwitserland moet sturen om te voorkomen dat de gemene Dr. Brein de macht over de wereld krijgt.

“Sinterklaas en het Geheim van de Robijn” is nog te zien op TV West op zondag 5 december om 07.00 en 13.00 uur.

De film, een initiatief van schrijver en regisseur Martijn van Nellestijn, verschijnt na de vertoning bij de regionale zender op dvd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×