Zondag Veiling megadoeken van Het Rapenburg Concert

Morgenmiddag vindt de traditionele veiling plaats van de Rapenburg Concert doeken. In dit geval een megadoek dat uit talloze losse kunstwerken bestaat. Ieder kunstwerk wordt bij opbod geveild. De opbrengst komt ten goede aan de stichting ‘Kunst& Vliegwerk’. Het megadoek is tot stand gekomen op de “Action Painting”-dag 18 augustus jl. Talloze Outsider Art Kunstenaars hebben een eigen bijdrage geleverd aan het megadoek. Hoewel het doek eigenlijk bestaat uit talloze losse kunstwerken is het geheel ook prachtig. Alle doeken hebben een link met “Het Rapenburg Concert”, de stad Leiden, de schilder Rembrandt, de grachten, de universiteit, maar bovenal muziek.

De veiling wordt zondagmiddag vanaf 14.30 uur gehouden in Veilinghuis “Onder de Boompjes” aan de Nieuwstraat 38. Voorbezichting van de doeken kan nu al in het veilinghuis. De doeken worden geveild door veilingmeester Pieter Gerrit Brinkhorst van Onder de Boompjes.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×