Leidse piraat zamelt geld in voor terugkeer in de ether

Vrijdagavond wordt in Eurodusnie aan de Boerhaavelaan 345 een benefietavond georganiseerd voor de Leidse zendpiraat Koekoeroe Reedio. Koekoeroe Reedio is bezig met het inzamelen van geld om nieuwe zend- en audioapparatuur aan te schaffen. Deze werden in oktober in beslag genomen bij een inval in de studio van Koekoeroe door het Agentschap Telecom. Koekoeroe Reedio is van plan om in januari weer te starten met haar uitzendingen op 97.4 FM.

De benefietavond begint om 20:30 met de film “UHF” van Weird Al Yankovic. Daarna treden vanaf 22:00 de bands Omission (melodieuze hardcore uit Katwijk) en Visions of War (crustpunk uit België) op. Na afloop van de bands draaien DJ’s van Koekoeroe Reedio muziek.

Aan het begin van de avond kan er ook een vegetarische maaltijd genuttigd worden; hiervoor is reserveren wel noodzakelijk via koekoeroe@squat.net. De toegang voor het avondprogramma is een vrijwillige bijdrage.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×