Gewapende overval in Haarlemmerstraat

Vanmorgen vond er een gewapende overval plaats op een sigarenzaak in de Haarlemmerstraat. Omstreeks 11.20 uur was een donkergetinte man de winkel binnengekomen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag van de eigenaresse. De overvaller is er met een geldbedrag te voet vandoor gegaan in de richting van de Sionsteeg. Een collega-winkelier zette direct de achtervolging in. In de Sionsteeg haalde de winkelier de overvaller in, waarop een worsteling volgde. Daarbij wist de overvaller te ontkomen.

De overvaller is vervolgens weggelopen in de richting van de Caeciliastraat en daarna richting de Lammermarkt. De inmiddels gealarmeerde politie hield op het Stationsplein een verdachte aan op basis van het opgegeven signalement. Deze man bleek echter niets met de overval te maken te hebben.

De politie zet het onderzoek voort en verzoekt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×