Politiek Café in de Stevenshof

De werkgroep Politiek Café Leiden organiseert op 17 december voor de tweede keer een avond met de fractievoorzitters uit de Leidse gemeenteraad. Tijdens de bijeenkomst wordt er gesproken over de beloften in de verkiezingsprogramma’s en wat hiervan tot op heden gerealiseerd is. Bij het Politiek Café zullen tussen acht en tien uur ’s avonds de fracties van PvdA, SP, D66, ChristenUnie en LWG-De Groenen aanwezig zijn in buurthuis Stevenshof.

De avond wordt geleid door Robbert Minkhorst, oud politiek verslaggever van Leidsch Dagblad. De avond is voor iedereen toegankelijk. De deuren gaan om half acht open en de toegang is gratis.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Moet de N11-West er komen? Hoe staat het met de veiligheid in de Stevenshof? Is er genoeg openbaar vervoer van en naar het Centrum? Hoe moet het verder met het winkelaanbod in de wijk? Waar kan men in de toekomst in de Stevenshof nog parkeren? en als uitsmijter: Hoe houden we de Nieuwjaarsnacht rustig?

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×