Twee aanhoudingen bij alcoholcontrole

De politie heeft afgelopen nacht twee aanhoudingen verricht op de Nieuwe Beestenmarkt. Een 32-jarige automobiliste uit Noordwijk reed rond 03.00 uur vannacht met hoge snelheid vanaf de Lammermarkt de Nieuwe Beestenmarkt op. Controle wees uit dat de vrouw veel te veel had gedronken. Een 37-jarige man uit Amsterdam die bij haar in de auto zat, ging bij die controle door het lint. Hij belemmerde de politie bij het werk en werd ook aangehouden. Onderweg naar het bureau vernielde hij een raam van de politieauto. Bovendien verzette hij zich hevig. De man zit nog vast.

Bij de vrouw werd op het bureau een ademanalyse gedaan die uitwees dat ze maar liefst 4,5 keer teveel alcohol op had. De politie vorderde haar rijbewijs in en maakte proces-verbaal op. Daarna werd de vrouw weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×