Stand.nl live vanaf de Beestenmarkt. (Foto: Boopie Willemse).

Stand.nl in Leiden

Dinsdagavond deed het programma Stand.NL Leiden aan. De uitzending op Nederland 1 kwam van 17.35 tot 18.00 uur live vanaf de Beestenmarkt. De stelling was: ‘Er wordt te geheimzinnig gedaan over het Koningshuis’ naar aanleiding van het spraakmakende interview van Prins Bernhard in de Volkskrant.

Ondanks de kou waren er voldoende gegadigden die gevolg gaven aan de oproep van presentator Frank du Mosch in de studio. In die studio zat ook royalitywatcher en burgemeester van Naarden Peter Rehwinkel. Telefonische gasten waren de schrijver Thomas Ros van het recent gepubliceerde boek ‘Omwille van de Troon’ over de Greet Hoffman-affaire en Bas van de Vlies, Kamerlid van de SGP. Tijdens het programma was het ook mogelijk om via sms en internet aan een forum deel te nemen waarbij de uitkomst was: 76% eens met de stelling, 24% oneens.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×