Samenwerking Leidse Schouwburg en Lions Club

Tijdens de periode dat Wensput, de familiekerstvoorstelling van de Leidse Schouwburg, die eind vorig jaar en begin dit jaar werd opgevoerd, reisde er een Wensput door Leiden waar een wens in gedeponeerd kon worden. Deze actie van de Leidse Schouwburg inspireerde de Lions Club Leiden Lakenstad om een aantal wensen uit deze put te vervullen. Gedurende heel 2005, het jaar dat de Leidse Schouwburg 300 jaar bestaat, wil de Lions Club Leidse wensen verzamelen en, indien mogelijk, in vervulling laten gaan als cadeau aan de jarige schouwburg.

De Lions Club Leiden Lakenstad nodigt iedereen uit om wensen met een sociaal, cultureel of educatief karakter in te leveren en, voorzien van motivatie, op te sturen naar: TCS t.a.v Lions, Het wedde 91, 2253 RC Voorschoten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×