Echtpaar in roeiboot overvaren door vrachtschip

Een roeiboot met daarin een echtpaar uit Voorburg is maandag rond 11.10 uur in het Rijn- Schiekanaal overvaren door een vrachtschip. De 65-jarige man en zijn 63-jarige vrouw konden door getuigen van de overvaring op de wal worden gebracht. Beiden zijn met onderkoelingsverschijnselen en water in de longen overgebracht naar het LUMC. Van de roeiboot bleef weinig over. Het vrachtschip voer door. In de Zijl zag de politie kans om de 46-jarige schipper uit Alblasserdam zijn schip te laten aanleggen. De man werd aangehouden voor het doorvaren na een aanvaring.

De politie te water onderzoekt nu of de schipper iets van de aanvaring heeft gemerkt.

Leiden overvaring


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×