Internetinschrijving LCKV groot succes

Een recordaantal van 1347 deelnemers heeft zich ingeschreven voor de diverse kampen van LCKV Jeugdvakanties voor de zomer van 2005. Deelnemers konden zich dit jaar voor het eerst via internet aanmelden. LCKV Jeugdvakanties organiseert al 85 jaar kampen voor jeugd in de leeftijd 8-18 jaar. Deze Leidse vereniging biedt elke zomer actieve kampen aan in een bosrijke omgeving. Zo’n 500 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in om de kampen mogelijk te maken.

Ook in 2005 worden 40 kampen georganiseerd. Tot vorig jaar, 2004, gebeurde het inschrijven voor de kampen telefonisch. Dit jaar is gekozen voor een snellere manier van aanmelden, namelijk via internet. Sinds half december kon op www.lckv.nl een inschrijfformulier ingevuld worden. Zaterdag 15 januari is de inschrijving geopend. Bij sluiting van de inschrijving bleek dat een recordaantal van 1347 deelnemers van deze nieuwe inschrijfmethode gebruik had gemaakt.

Voor sommige kampen is nog plaats. Op www.lckv.nl is te zien voor welke kampen nog plaatsen beschikbaar zijn. De eerstvolgende (telefonische) inschrijfronde is op 15 en 16 maart. Voor meer informatie kan op maandagavond gebeld worden met LCKV Jeugdvakanties, 071 572 2255.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×