Internationale Handelsdag bij Kamer van Koophandel

Op zaterdag 2 april wordt in het Van der Valk Hotel Sassenheim voor de tweede keer de Internationale Handelsdag gehouden. Omdat im- en export een goede voorbereiding vraagt en om antwoord te kunnen geven op veel voorkomende vragen biedt de Kamer van Koophandel Rijnland de hele dag een breed scala aan informatie aan. Ook omvat het evenement een aantal workshops waarbij in kort bestek de belangrijkste facetten van het internationaal handelen worden belicht. Daarnaast is er een uitgebreide infomarkt waar een aantal regionale en nationale organisaties en bedrijven zich presenteert.

Het evenement begint om 10.00 uur en u kunt binnenlopen tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Via de site van de KvK kunt u zich aanmelden.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×