Nationale innovatieprijs voor rechtshandhavers

Burgers, professionals en organisaties die zich inzetten voor de rechtshandhaving verdienen alle waardering. Voor hen is nu de mr Gonsalves nationale innovatieprijs voor de rechtshandhaving in het leven geroepen. De uitreiking van de mr Gonsalvesprijs, een sculptuur, zal dit jaar voor het eerst plaatshebben.

Een speciaal comité draagt zorg voor de mr Gonsalvesprijs. In dit breed samengestelde curatorium zitten mensen die zich sterk betrokken voelen bij de rechtshandhaving. Ze beschikken veelal ook over ruime kennis en ervaring op dit gebied. In het curatorium zit onder meer Leendert de Lange, fractievoorzitter van de VVD Leiden, als secretaris en mede initiatiefnemer voor de instelling van deze prijs. De Lange is in het dagelijks leven voorlichter bij het Openbaar Ministerie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×