Burgemeester bezoekt 103-jarige Leidenaar

Vandaag viert de heer Sierat zijn 103e verjaardag in Zorgcentrum Lorentzhof. Hij viert zijn verjaardag met de medebewoners van de Lorentzhof in de grote zaal. Ook burgemeester Lenferink gaat op verjaardagsvisite.

De heer Jan Frederik Gerardus Sierat is geboren op 15 maart 1902 in Leiden. Toen hij 100 jaar werd zei hij: “Honderd jaar worden is voor mij in de eerste plaats een zegen. Omdat ik vind, dat als je oud wordt de taak hebt om van God te getuigen”.Hij is 65 jaar getrouwd geweest en heeft 5 kinderen. Hij is onderwijzer geweest op diverse scholen in Utrecht, Valkenburg, Oegstgeest en Leiden. Ook op het gebied van de religie heeft hij tal van activiteiten ontplooid.

De heer Sierat is een sociale, christelijke man, helder van geest en zijn gezondheid is goed. Onlangs is hij nog begonnen aan een cursus Engels.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×