Nieuwe teamchef politie in Leiden Noord

Het politieteam Leiden Noord (Merenwijk) van het district Leiden-Voorschoten heeft een nieuwe teamchef. Anouk Radloff is per 1 maart 2005 officieel aangesteld. Haar voorganger, Martin van Eijk, wordt chef van de meldkamer van Politie Hollands Midden.

Anouk is sinds januari 2000 Teamchef Staf & Ondersteuning in datzelfde politiedistrict Leiden-Voorschoten. Afgelopen jaar was zij gedetacheerd in de regio om de invoering van het resultaatgericht werken te begeleiden. Daarvoor was zij senioradviseur bij het Bureau Organisatieadvisering & Beleid op het hoofdkantoor van Politie Hollands Midden in Leiderdorp.

Anouk is de tweede vrouwelijke chef van een team van de basispolitiezorg van Politie Hollands Midden. Hil Renema is sinds begin 2003 teamchef van Alphen-Ridderveld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×