Wapens en drugs gevonden bij serie invallen

Afgelopen week heeft de Politie Hollands Midden onder leiding van de rechter-commissaris en de officier van justitie en in samenwerking met korpsen Haaglanden en Kennemerland invallen gedaan op tien lokaties in Leiden, Wassenaar en Nieuw Vennep.Daarbij werden o.a. twee vuurwapens, enkele hennepkwekerijen, geld, vijf auto’s’ en andere goederen inbeslag genomen. De hennepkwekerijen, in omvang uiteenlopend van 150 tot 2500 planten, werden ontmanteld. De acties maken deel uit van een groter onderzoek dat zich richt op ontmantelen van professioneel ingerichte hennepkwekerijen. Totaal werden vier mensen van 27 tot 47 jaar aangehouden.

Leiden drugsinval


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×