Vier verdachten van drugshandel blijven in hechtenis

De Raadkamer van de Haagse rechtbank heeft donderdag de gevangenhouding bevolen van vier mannen (drie uit Den Haag, één uit Wassenaar) op verdenking van handel in drugs. De vier, in leeftijd variërend van 37 tot 74 jaar, werden op 24 maart in Wassenaar aangehouden terwijl zij bezig waren met het verpakken van ruim 140 kilo hennep.

De politie kwam de partij drugs op het spoor naar aanleiding van een eerdere vondst van 130 kilo hennep in februari in een pand in Rijswijk. Bij de doorzoekingen in twee bedrijfspanden in Den Haag en Wassenaar en een woning in Wassenaar werd behalve de hennep, ook een illegale growshop en een hennepstekkenkwekerij aangetroffen.

Behalve de ongeveer 140 kilo hennep werd een geldbedrag van 40.000 euro in beslag genomen. De doorzoekingen werden, onder leiding van een rechter-commissaris en in aanwezigheid van een officier van justitie, verricht in het kader van een onderzoek door de Ploeg Opsporing van Bureau Zuidwest van Politie Haaglanden.

Advertentie

Geen categorie drugsinval


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×