Onderwijs speerpunt D66

Onderwijs moet het belangrijkste speerpunt zijn voor D66. Dat vindt een groot aantal ondervraagden die afgelopen zaterdag deelnamen aan een enquete van D66-afdeling Leiden op de Leidse markt. Ruim 57 procent noemde onderwijs als voornaamste onderwerp, gezondheidszorg werd genoemd als tweede speerpunt.

Belangrijke conclusie van D66-afdeling Leiden is dat bestuurlijke vernieuwing, het stokpaardje van de Democraten, voor veel Leidse burgers niet het belangrijkste thema mag zijn. Naast onderwijs en gezonsheidszorg werden de onderwerpen milieu, ouderenzorg en asielzoekersproblematiek genoemd. De ondervraagden zeiden het verder belangrijker te vinden dat D66 zich vasthoudt aan haar principes dan vast te houden aan het voortbestaan van het kabinet.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×