Politie zoekt getuigen van brand Flevoweg

De politie is op zoek naar getuigen van de brand die in de nacht van zaterdag op zondag in een bedrijvencomplex aan de Flevoweg heeft gewoed. Getuigen kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844. De brand werd rond 05.00 ontdekt. Toen de brandweer stond te blussen, deed zich een explosie voor. Drie brandweermannen raakten gewond van wie twee ernstig. Deze twee zijn naar het brandwondencentrum in Rotterdam overgebracht. Wegens gevaar van instorten, het nablussen en explosiegevaar heeft de technische recherche de eerste 24 uur na de brand geen onderzoek kunnen doen. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat de brand zou zijn aangestoken. De brand lijkt te zijn ontstaan in een schoonmaakbedrijf.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×