Popjournalist Jan van der Plas presenteerde de Leidse Popquiz

Team Egon Snelders wint Leidse Popquiz

Het team ‘Blind Vertrouwen’ heeft zondag in societeit De Burcht de elfde editie van de Leidse Popquiz gewonnen. De ploeg van zes popkenners, onder wie LVC-voorzitter Egon Snelders, wist 21 andere teams achter zich te laten. De elfde editie kenmerkte zich door een grote hoeveelheid vragen op het gebied van mainstream popmuziek. 

‘Blind Vertrouwen’ is een vaste deelnemer aan de Leidse Popquiz – de ploeg heeft nog geen enkele editie overgeslagen. Als tweede en derde eindigde de teams ‘Pathetic Sixpack’ en ‘Vrienden van Swie’. Het aantal deelnemende teams lag dit jaar overigens iets lager dan normaal, omdat op dezelfde dag ook een landelijke popquiz werd gehouden in Amstelveen. De twaalfde editie vindt plaats op 11 september, wederom in De Burcht. Ook dan zal de presentatie zeer waarschijnlijk weer in handen zijn van popjournalist Jan van der Plas. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×