Muziekhuis verhuist mogelijk naar Haagweg 4

Wethouder Hessing (cultuur, D66) onderzoekt de mogelijke verhuizing van het Muziekhuis van de Middelstegracht naar het kunstenaarscentrum aan de Haagweg 4. Het Muziekhuis veroorzaakt op de huidige plek de nodige (geluids)overlast. Om die te bestrijden trekt de gemeente 750.000 euro uit. Veel raadsfracties vinden het echter wegegooid geld om dat bedrag in verbeteringen op de huidige locatie te steken. Ze vroegen het college daarom al eerder om een alternatieve plek te zoeken.

Die hoopt wethouder Hessing nu te vinden aan de Haagweg 4. “Ik onderzoek nu de mogelijkheden om het Muziekhuis in de gymzaal van Haagweg 4 onder te brengen,” zo liet Hessing tijdens de raadsvergadering van afgelopen avond weten. Die gymzaal is momenteel overigens in gebruik bij een balletschool.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×