Politie zoekt getuigen aanranding in Leiderdorp

De politie is op zoek naar getuigen van de aanranding van een 21-jarige vrouw op woensdag 8 juni, omstreeks 11.00 uur, in park de Houtkamp in Leiderdorp. De vrouw was daar aan het joggen toen zij ineens van achteren werd vastgepakt.

Het slachtoffer omschrijft de verdachte als een grote blanke man, tussen de 25 en 35 jaar met bruin haar. Hij was gekleed in een spijkerbroek en een donkere jas die tot zijn heupen kwam. Verder had hij een blauwe pet op en droeg een zonnebril met spiegelglazen.

Vermoedelijk is de man door meerdere mensen in het park gezien. De politie roept hen op via het algemene telefoonnummer 0900-8844 contact op te nemen.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×