Gemeente-ambtenaren mishandeld op wijkfeest

De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat twee medewerkers van de gemeente afgelopen zaterdagavond om 19.45 uur werden mishandeld door een groep jongeren. Dat gebeurde na afloop van het wijkfeest in de Stevenshof. De twee slachtoffers werden bij de snackbar in de Stevensbloem geslagen en geschopt, toen ze een groep jongeren aanspraken die met flessen gooide en de stoelen en tafels van de snackbar vernielde. De politie heeft inmiddels een 17-jarige jongen uit Leiden aangehouden.

De slachtoffers zijn een 46-jarige en een 41-jarige medewerker van de gemeente Leiden. De 41-jarige man sprak de jongeren als eerste aan en werd vervolgens geslagen en geschopt. Op het moment dat zijn 46-jarige collega hem te hulp wilde schieten, gleed hij uit en kwam op de grond terecht. Hierna is ook hij door de jongeren geslagen en in zijn gezicht geschopt.

De twee mannen zijn naar de dokterspost gegaan voor eerste hulp en hebben bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×