Politie op zoek naar buschauffeur

Dinsdagmorgen om 09.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden waarbij een fietsster en een autobus betrokken waren. De fietsster, een 37-jarige Leidse, reed vanaf het Noordeinde over de Breestraat in de richting van de Korevaarstraat. Een tegemoetkomende bus, week uit voor een geparkeerde vrachtwagen. Tijdens die uitwijkmanoeuvre raakte hij de fietsster.

De fietsster heeft letsel aan knie en elleboog opgelopen en is overgebracht naar het ziekenhuis. Omstanders waarschuwden de chauffeur van de bus dat hij een aanrijding had veroorzaakt. De chauffeur is uitgestapt, maar heeft zich verder niet bekend gemaakt. De politie vraagt de chauffeur van de bus zich te melden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×