Leiden maakt start met digitale dienstverlening

Vanaf 1 januari 2006 zullen via de gemeentelijke website vier producten digitaal worden aangeboden. Het gaat om ‘uittreksels’ en ‘verhuizingen’ van de afdeling Burgerzaken en formulieren voor twee soorten subsidieaanvragen van de dienst Cultuur & Educatie. De bedoeling is dat het digitale productaanbod vervolgens wordt uitgebreid. Naast het informeren op de website en de mogelijkheid van downloaden van formulieren, zet de gemeente Leiden met het mogelijk maken van digitale transacties de volgende stap in de ontwikkeling van de gemeentelijke dienstverlening. Afgelopen donderdag ondertekenden de gemeente Leiden en het bedrijf Inter Access een contract in het kader van de digitale dienstverlening. Inter Access levert de gemeente een systeem waarmee het elektronisch aanbieden van producten mogelijk wordt gemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×