Drie boetes voor Leidse bromfietser

Een 17-jarige bromfietser uit Leiden is vanmorgen opgepakt, toen bij een rood verkeerslicht op de kruising van de Leidseweg met de Trompweg negeerde. Agenten die dit zagen, zetten de man aan de kant. Bij controle bleek dat hij geen bromfietscertificaat had en zich ook niet kon legitimeren.

Nadat zijn paspoort aan het bureau was gebracht en de identiteit van de jongen zeker was, mocht hij het bureau weer verlaten. Wel kreeg hij drie bekeuringen; één voor het rijden door rood licht, één voor het niet hebben van een bromfietscertificaat en één voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×