Debat lijsttrekkerskandidaten PvdA-Leiden

Morgenavond om 20.00 vindt het debat plaats tussen de twee lijsttrekkerskandidaten voor de PvdA-Leiden: Marije van den Berg en Henny Keereweer. Het debat wordt gehouden in de zaal bij de Hooglandse Kerk (Hooglandse Kerkgracht 50, Leiden). Iedereen is van welkom, ook niet-leden. Het debat wordt geleid door Marleen Damen, voorzitter van de PvdA-Leiden en Michael Juffermans, voorzitter van de programmacommissie van de PvdA-Leiden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren maakt ditmaal niet de kandidaatstellingscommissie uit wie voor de eerste plek van de nieuwe lijst wordt voorgedragen, maar de leden van de PvdA-Leiden. Het bestuur organiseert daarom van 22 oktober tot en met 2 november een ledenreferendum. De uitslag zal 7 november bekend worden gemaakt in de Bovenzaal van Café Einstein.

Beide kandidaten houden een weblog bij op de Leidse Pvda-site.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×