Presidente Gery Groen, op de kinderfiets, overhandigde de cheque aan het Ronald MacDonaldhuis. (Foto: Hans Linschooten).

Lions club: "Leidenaars bedankt voor jullie gulheid!"

Op de Kinderdaktuin van het LUMC is de opbrengst van de “hutspotactie” van de Lions club Lugdunum Dualis overhandigd aan mevrouw Christien Deutekom van het Ronald McDonaldhuis. Het was al weer voor de vierde keer dat de leden van de Lions club voor de grote optocht van drie oktober uitliepen en de Leidenaars trakteerden op een portie zelfgemaakte hutspot.

In hun kielzog werd er gecollecteerd voor een goed doel in Leiden. Dit jaar was het goede doel het Ronald McDonaldhuis en de opbrengst bedroeg € 4.069,72. Deze opbrengst heeft de leden meer dan aangenaam verrast. “Het weer werkte zeer zeker mee, maar wij denken zeker ook dat het doel vele Leidenaren aanspreekt en dat dit heeft geleid tot deze fantastische opbrengst” aldus één van de Lions. “Het is voor ons ook ontzettend leuk om te doen en ieder lid draagt zijn steentje bij: sommigen benaderen sponsoren voor de ingrediënten, anderen zorgen voor het kookwerk, etc. etc. Maar het belangrijkste voor het welslagen van onze actie is wel de gulheid van de vele enthousiaste Leidenaren die langs de optochtroute staan”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×