Lijsttrekker Pvda morgen bekend

Morgenavond wordt in de bovenzaal van Café Einstein bekend gemaakt wie de nieuwe lijsttrekker voor de PvdA Leiden: Marije van den Berg of Henny Keereweer. In de periode van 22 oktober tot en met 2 november konden de leden van de PvdA Leiden stemmen op Marije van den Berg of Henny Keereweer door middel van een ledenraadpleging.

In tegenstelling tot voorgaande jaren maakte ditmaal niet de kandidaatstellingscommissie uit wie voor de eerste plek van de nieuwe lijst wordt voorgedragen, maar de leden van de PvdA-Leiden. Tijdens de campagne hebben beide kandidaten een weblog bijgehouden.

De PvdA-Leiden nodigt iedereen, ook niet-leden, uit om op 7 november om 20.00 in Café Einstein te horen wat de uitkomst van de ledenraadpleging is.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×