Har & Fik Meijer in 'de Leidse Hoed'

‘Waar sta je voor en wat zijn je inspiratiebronnen?’ Die vraag staat donderdagavond centraal tijdens de komende bijeenkomst van ‘de Leidse Hoed‘. Dit podium voor inspiratie en meningsvorming waarin kerken en Humanistisch Verbond samenwerken, ontvangt voor een persoonlijk gesprek over deze vragen de Leidse broers Har en Fik Meijer. Har Meijer is huisarts in Leiden en schrijver. Fik Meijer is hoogleraar oude geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en ook schrijver.

Gespreksleider is Wilfred Simons, journalist van het Leidsch Dagblad. De bijeenkomst wordt gehouden in de Tuinzaal van de Hooglandse kerk (ingang Hooglandsekerkgracht / hoek Moriaansteeg). Tijd: 20.00 – 22.00 uur. Toegang vrij, bijdrage welkom.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×