'Vrienden van Rembrandt' steunen Rembrandtjaar

Vorige week is een nieuw initiatief voor ondernemers geboren: de Vrienden van Rembrandt. De Vrienden van Rembrandt is een club bedoeld voor 100 ondernemers die willen helpen het Rembrandtjaar tot een groot succes te maken. Als ambassadeur van de “Vrienden van Rembrandt” heeft Burgemeester Lenferink de brief ondertekend die aan ruim 1500 ondernemers is gestuurd.

Ondernemers wordt gevraagd of zij voor 400 euro lid willen worden. De opbrengst wordt gebruikt om het project ‘Jonge Rembrandt Groot’ mogelijk te maken. Dit is een buitenexpositie waar werken van Rembrandt op groot formaat op gebouwen in de binnenstad te zien zullen zijn.

In ruil voor hun betrokkenheid ontvangen de vrienden van Rembrandt een uitnodiging voor de opening van het Rembrandtjaar, worden zij met de bedrijfsnaam op de website www.rembrandt400-leiden.nl vernoemd en krijgen ze 2 entreekaarten voor een expositie naar keuze in Stedelijk Museum De Lakenhal.

Ook krijgen zij een bordje met het logo van de Vrienden van Rembrandt en een uitnodiging om op 15 juli de geboortedag van Rembrandt te vieren met taart en champagne. Maar bovenal dragen de vrienden bij aan het succes van het Rembrandtjaar!

Ondernemers die meer informatie willen over de Vrienden van Rembrandt kunnen contact opnemen met Bart de Laat, sponsorcoördinator van het Rembrandtjaar, via 071-5167117.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×