Rembrandt maakt mbo-leerlingen wijzer

Ook bij ROC Leiden en het ID College in Leiden krijgt Rembrandt in 2006 speciale aandacht. In het kader van het project “Op zoek naar kunst en cultuur met Rembrandt in 2006” organiseren leerlingen van beide roc’s in samenwerking met culturele instellingen in Leiden een aantal activiteiten. Deze activiteiten zijn geïnspireerd op het leven en de tijd van Rembrandt en maken deel uit van het onderwijsprogramma. “Ze zijn gericht op de inwoners van Leiden en in een aantal gevallen ook op de vele toeristen die Leiden in de eerste helft van 2006 bezoeken,” zo laat projectleider Albert Dorrestein weten.

Dorrestein; “Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart voor een speciale Rembrandt-modeshow, het samenstellen van een digitale rondleiding, het oprichten van een verkooppunt voor Rembrandt-souvenirs en een Rembrandt-programma voor de bewoners van verzorgingshuizen. Voor andere Rembrandt-activiteiten liggen er eveneens plannen klaar. Zo wordt ook in 2006 nog het nodige geleerd dankzij Rembrandt”.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×