Jeugdige dader mishandeling opgepakt

Vorige week is een 15-jarige jongen uit Leiden aangehouden die een 16-jarige jongen uit Zoeterwoude mishandeld had op de Aaltje Noordewierlaan. De 16-jarige jongen had de dag ervoor een conflict gehad met het 13-jarige broertje van de verdachte. Beiden waren gewond geraakt en de verdachte ging verhaal halen bij de 16-jarige jongen. Hierbij sloeg de verdachte de jongen in het gezicht. De 16-jarige is overgebracht naar het Leids Universitair Centrum waar hij onder behandeling staat. De verdachte is lopende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×