Politie zoekt getuigen van mishandeling

De politie is op zoek naar een automobilist die op vrijdag 25 november, omstreeks 10.45 uur, een fietser mishandeld heeft. De fietser, een 48-jarige Leidenaar, reed met zijn 13-jarige dochter over de Gerard Brandtsteeg en wilde de Muiderkring oversteken. Hij maakte aanstalten om over te steken maar hield in omdat er een auto aan kwam rijden. De fietser draaide zijn stuur waardoor de fietsband de auto raakte.

De onbekend gebleven automobilist stapte uit en sloeg de fietser een aantal keren op zijn schouder en op de borst. Daarna gaf hij de fietser nog een klap in het gezicht, waardoor de fietser neusletsel opliep. De fietser heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie vraagt getuigen (onder andere bestuurders van auto’s die achter de automobilist stonden) om zich te melden bij de politie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×