Drie aanhoudingen na vechtpartij

Een 52-jarige man uit Leiden raakte in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 november op de Herenstraat om nog onbekende reden in gevecht met een 20-jarige plaatsgenoot. Enkele familieleden van de 20-jarige raakten eveneens betrokken bij het gevecht waarbij een jongere broer de 52-jarige man in zijn buik schopte. De anderen probeerden de twee uit elkaar te halen.

Volgens de broers zou de man, nadat hij weggerend was, hebben gedreigd. Hierna zijn de twee hem achterna gegaan, waarna er opnieuw een vechtpartij ontstond. De familie is hierna met de auto vertrokken. Enkele getuigen belden de politie waarna de politie drie mannen, de 20-jarige, een 18- en 48-jarige, bij hun woning aanhield. De 52-jarige man liep diverse schaafwonden en bulten op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×