Twee aanhoudingen wegens gestolen bromfiets

De politie heeft afgelopen donderdagmiddag twee mannen (34 en 38 jaar) aangehouden in verband met de diefstal en de heling van een bromfiets. De 34-jarige man werd door agenten gecontroleerd omdat hij zonder helm op de bromfiets rondreed. Tijdens de controle bleek dat de bromfiets als gestolen stond gesignaleerd. De man werd hierop aangehouden.

Hij verklaarde dat de bromfiets geleend was van een kennis. Deze kennis werd later in de avond aangehouden. Hij beweerde dat hij de bromfiets bij een vuilcontainer op de Tjaikovskikade had gevonden. Tegen de verdachten wordt proces verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×