De gewraakte invalidenparkeerplaats voor de deur van Galerie Zone. (Foto: PR).

Wijkvereniging boos op wethouder Hillebrand

Het bestuur van de wijkvereniging Pancras-West is boos op Pvda-wethouder Ron Hillebrand. Voorzitter Jaap van Meijgaarden schrijft zeer ontstemd zijn over de recente aanleg van een nieuwe invalideplaats in de Nieuwstraat. Niet dat de wijkvereniging tegen invalidenplekken is, maar de plaats waarop deze is aangelegd vindt het bestuur uiterst ongelukkig.

De gemeente liet de invalideplaats zonder overleg met de wijkvereniging aanleggen pal voor galerie Zône. “Voor de zoveelste keer moeten wij constateren dat hierover met ons, ondanks het convenant dat wij met de gemeente over parkeren hebben, geen overleg is gepleegd. De fraaie aanblik van Zône gaat volledig verloren, terwijl vijf meter verderop een dode muur is waar de parkeerplaats ook gesitueerd had kunnen worden”. De wijkvereniging dringt er bij Hillebrand op aan deze ‘misser’ te herstellen en in de toekomst wel het overeengekomen overleg te voeren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×