Sleutelstad 93.7 FM wil plek op de kabel

Sleutelstad 93.7 FM gaat zich de komende tijd sterk maken voor de optimalisatie van de ontvangst van de nieuwe Leidse radiozender. Zo zal er binnenkort een aanvraag de deur uitgaan naar de regionale programmaraad met het verzoek om de zender op te nemen in het radiopakket op de kabel. Ook ligt er bij het Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken inmiddels een verzoek om het bereik via de ether te verbeteren.

Op dit moment is Sleutelstad 93.7 FM alleen via de etherfrequentie 93.7 FM en internet te ontvangen. Het bereik in de ether is echter verre van ideaal, omdat gebruik gemaakt wordt van de tijdelijke opstelplek die Hofstad Radio in het verleden gebruikte. Sleutelstad nam de frequentie in november over van deze Haagse omroep.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×