Open Huis ROC ID College

Op donderdag 26 januari houdt het ID College Open Huis in Katwijk en Leiden. Iedereen kan dan kennismaken met diverse middelbare beroepsopleidingen en de sfeer van de school proeven. De scholen zijn dan tussen 16.00 uur tot 21.00 geopend.

Tijdens de open dag kunnen middelbare schoolleerlingen en hun ouders kennismaken met mbo-opleidingen in de Administratie, Gezondheidszorg, Handel, ICT, Uiterlijke Verzorging en Welzijn. Verder geven docenten en studenten informatie over stagelopen en de beroepen waarin studenten later aan de slag kunnen. Ook geven studenten presentaties en houden docenten demonstratielessen.

Tijdens de open dag wordt ook informatie gegeven over de nieuwe opleidingen van het ID College. In augustus 2006 breidt het ID College het opleidingenaanbod uit.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×