VVD zamelt geld in met nieuwjaarsdiner

De VVD Leiden wil de campagnekas voor de komende verkiezingen spekken met een nieuwjaarsdiner in de Poort van Leyden. Aanstaande donderdag kan iedereen die er 100 euro voor overheeft aanschuiven en in gesprek gaan met (collega)ondernemers, de politiek en andere belangstellenden. Het thema van de avond is ondernemerschap en werk. Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Henk van Hoof, zal als hoofdgast aanwezig zijn.

Verder komen de VVD-kamerleden Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, Charlie Aptroot en Eske van Egerschot naar de Poort van Leyden om deel te nemen aan het diner. Zij zijn alle drie in de Tweede Kamer actief op het gebied van economische zaken, werkgelegenheid en innovatie. Ook de Leidse VVD-kandidaten zijn bij het diner aanwezig.

Het is voor het eerste dat de VVD Leiden een diner organiseert om geld in te zamelen voor de campagne. De organisatie van het diner wordt ondersteund door een Comité van aanbeveling dat bestaat uit oud-minister en burgemeester Annemarie Jorritsma, het inmiddels wereldberoemde VVD-kamerlid Ayaan Hirsi Ali en de Leidse wethouder Alexander Geertsema.

Naast de eigen VVD leden is het Leidse bedrijfsleven benaderd om deel te nemen aan het diner. VVD-lijsttrekker Leendert de Lange hoopt op levendige discussies over zaken als ondernemerschap en werkgelegenheid. “De VVD Leiden wil dat ondernemers weer kunnen ondernemen en zo banen creëren. Een baan is nog steeds de beste garantie voor een goed bestaan,” aldus De Lange.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×