Concert bij Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Dinsdag 24 januari is er een vocaal concert in het Restaurant van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Robert-Jan Agricola, Maaike Bakker en Peter van der Leeuw zingen werken van Schumann, Ravel en Poulenc. Zij worden op vleugel begeleid door Wim Voogd.

Robert-Jan Agricola studeerde klassieke talen aan de Universiteit Leiden en studeert klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium. Maaike Bakker rondt momenteel haar studie nederlands aan de Universiteit Leiden af en studeert klassieke zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Peter van der Leeuw studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en is tweedejaars student klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium.

Het complete concert-overzicht staat op de website van de Faculteit der Kunsten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×