Sterkok Huis ter Duin krijgt programma op webzender

Reclameman Maurice Hirschhaut van het bedrijf Hirschhaut Independent is dit weekend van start gegaan met een nieuw Nederlands tv-station over lifestyle: Interned1.tv. Dat meldt Emerce. De nieuwe tv-zender is alleen via internet te zien en zal wekelijks korte tv-programma’s over wonen, koken, tuinieren en trends uitzenden via het web. Elke zaterdag komen er nieuwe programma’s online te staan, die behalve te streamen ook te downloaden zullen zijn. Op de internetzender zijn vijf programma’s te zien die elk een kwartier duren. Onder andere een kookprogramma met sterkok Marcel van Lier van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Andere programma’s zijn een woonprogramma over design en architectuur, een uitgaansrubriek, een programma met kort Nederlands drama en het tuinprogramma ‘Tuinjuwelen’.

Hirschhaut wil geld verdienen met reclamespotjes in de programma’s en advertenties op de site. Elke vijf minuten komt er één spotje.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×