Leidenaar onderkoeld na onvrijwillige duik

Drie Leidenaren en een Utrechtenaar kregen zaterdagochtend in een steeg bij de Boommarkt onenigheid met een groep van zes jongens. Een beveiligingsmedewerker wist de ruzie te sussen maar op de Aalmarkt ontdekten de vier jongens dat ze door de andere groep achtervolgd werden. Ze werden geschopt en geslagen, bovendien werd één van de Leidenaren bij de Waaghoofdbrug in het water gegooid. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het LUMC.

Dit werd ook bij de andere jongens geprobeerd maar die wisten zich aan de brugleuning vast te houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×