Bep het medium wordt vanaf februari elke donderdag gepresenteerd door Johan Overdevest. (Foto: TV West).

Leids medium op TV West

TV West start op 2 februari met een de serie ‘Bep, het medium’. In deze 9-delige wekelijkse serie communiceert Bep Monfils met het hiernamaals onder leiding van presentator Johan Overdevest. Bep Monfils woont in Leiden en kan communiceren met mensen die niet meer op aarde zijn. Ze ziet geesten en krijgt informatie van ze door. Bep is heldervoelend sinds haar prille jeugd. Na een ernstige val van de trap in haar ouderlijk huis, wordt zij vergezeld door een zogenaamde geleidegids uit het hiernamaals. Naast deze gave is Bep actief als Reiki master, gesprekstherapeute, hypnotherapeute en Bachbloesemtherapeute.

In ‘Bep, het medium’ beantwoordt Bep vragen van kijkers. Mensen die vragen hebben aan dierbaren die overleden zijn, mensen die denken geesten in huis te hebben of mensen die vragen hebben over het verloop van hun eigen leven. Daarnaast gaan Bep en Johan in de regio de straat op en zoekt Bep contact met voorbijgangers. Dit levert humoristische, verrassende en soms ontroerende gesprekken op.

De serie wordt elke donderdag uitgezonden op TV West en gepresenteerd door Johan Overdevest. De presentator van ‘In Smoking’ en ‘Zo maar een dag’ staat bekend om zijn spraakmakende en verrassende programma’s. Kijkers kunnen zich voor dit programma aanmelden bij TV West, Bep het medium, Postbus 24025, 2490 AA Den Haag, bephetmedium@rtvwest.nl of per telefoon op 070-3078888.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×