Minister Pechtold nog niet terug naar Leiden

Alexander en Froukje Pechtold verhuizen niet op korte termijn naar Leiden. Sinds Pechtold burgemeester van Wageningen af is en in Den Haag werkt, werd er in Leiden druk gespeculeerd over een verhuizing naar de Sleutelstad. De Pechtoldjes lieten zelf ook doorschemeren daar wel voor te voelen. Inmiddels is dat besluit uitgesteld totdat dochter Elske vijf jaar wordt en dus naar school moet, zo schrijft Pechtold op zijn weblog. Kinderen moeten in Nederland naar school op de eerste dag van de maand na zijn of haar vijfde verjaardag. Dat is in dit geval in mei 2008.

“Afgelopen zondag uitgeslapen en een wandeling gemaakt met de kinderen op de Wageningse berg in de vrieskou. Prachtig uitzicht over de uiterwaarden, de Rijn met een enkel bootje. We zijn hier graag blijven wonen en hakken de knoop over een verhuizing pas door als de oudste naar school moet”.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×