GroenLinks neemt besluit over RijnGouwelijn

Gisteren heeft de algemene ledenvergadering van GroenLinks Leiden in grote meerderheid ingestemd met de komst van de RijnGouwelijn, echter wel onder bepaalde voorwaarden. GroenLinks wil zich de komende vier jaar wederom hard maken voor een autoluwe binnenstad en denkt met de komst van de RijnGouweLijn een belangrijke stap te kunnen zetten. GroenLinks erkent dat de RijnGouwelijn een moeilijk en lastig dossier is en voor veel commotie in de stad zorgt. Ook binnen de afdeling van GroenLinks zijn de meningen verdeeld.

Een aantal voorwaarden die GroenLinks stelt zijn o.a. dat de fietsers en voetgangers zich veilig door de Breestraat kunnen blijven verplaatsen, de verbinding tot aan de kust loopt en dat bij de verdere ontwikkeling en planvorming belangengroepen en belanghebbenden betrokken blijven en dat de communicatie hierover verbetert.

Leiden RijnGouwelijn


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×