1e Lustrum Milieudienst

De Milieudienst West-Holland vierde vrijdag haar eerste lustrum met een optreden van Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink. In het op maat gemaakte programma over de zin van het leven kreeg het milieu een centrale plaats. Bij de start, in 2001, besloten vier gemeenten (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude) hun milieutaken onder te brengen bij de Milieudienst. Inmiddels zijn twee nieuwe gemeenten (Rijnwoude en Teylingen) toegetreden. De Milieudienst voert bij ruim 4000 bedrijven in de regio milieucontroles uit. Ook bij inwoners stimuleert de Milieudienst milieuvriendelijk gedrag. Zo werden het afgelopen jaar ruim 1500 zonnepanelen geplaatst. (Foto: Natalia Toret).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×