VVD-campagne maandagavond van start

Maandagavond geeft de VVD Leiden het startschot voor een heus ‘campagneoffensief’ voor de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart. Tijdens de bijeenkomst worden alle 30 kandidaten voorgesteld en houdt lijstrekker Leendert de Lange een verkiezingsspeech. Ook VVD partijvoorzitter Jan van Zanen is aanwezig. VVD-raadslid Frederik Zevenbergen belooft een spectaculair slot van de avond, zonder te willen zeggen waar het spectakel uit bestaat.

De opening van de campagne begint om 20.30 uur in restaurant De Branderij aan de Middelweg 7.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline