Frederik Zevenbergen (nummer 7 op de VVD-lijst) is, net als zijn collega's Sleyster (nummer 3) en Gilissen (nummer 13), een persoonlijke campagne begonnen. De komende weken deelt hij 5000 flyers uit met de 'Zeven punten van Zevenbergen'.

VVD-campagne maandagavond van start

Maandagavond geeft de VVD Leiden het startschot voor een heus ‘campagneoffensief’ voor de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart. Tijdens de bijeenkomst worden alle 30 kandidaten voorgesteld en houdt lijstrekker Leendert de Lange een verkiezingsspeech. Ook VVD partijvoorzitter Jan van Zanen is aanwezig. VVD-raadslid Frederik Zevenbergen belooft een spectaculair slot van de avond, zonder te willen zeggen waar het spectakel uit bestaat.

De opening van de campagne begint om 20.30 uur in restaurant De Branderij aan de Middelweg 7.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×