Leidse zorginstellingen fuseren

Maandag maken de Leidse zorginstellingen Rijn en Vliet, de Robijn, de Libertasgroep, Zorgcentrum Lorentzhof en de Van der Willigenhof tijdens een bezoek van lokale en landelijke Pvda-ers bekend dat ze gaan fuseren. De PvdA Tweede-Kamerleden Diederik Samsom en Thea Fierens bezoeken samen met wethouder Hans Buijing om 12.00 uur ouderen, vrijwilligers en medewerkers in zorginstelling Rijn en Vliet in Leiden Zuid-West. Aansluitend gaan de Pvda-ers naar Zorgcentrum de Robijn dat geheel gerenoveerd gaat worden.

Rijn en Vliet en de Robijn zaten al langer samen in de Stichting tot Exploitatie van Bejaardenoorden (S.E.B.). Vorig jaar is die stichting al gefuseerd met Zijloever en heet nu de Libertasgroep. Zorgcentrum Lorentzhof en de Van der Willigenhof sluiten zich daar nu dus bij aan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×