'Rembrandts Goldrush'

Van 3 juni t/m 15 juli wordt in Leiden een speurtocht gehouden die de toepasselijke naam ‘Rembrandts Goldrush’ heeft meegekregen. Het betreft hier een speurtocht naar goud aan de hand van de rijke cultuurhistorie van de stad. De hoofdprijzen zijn ‘broodjes goud’ ter waarde van 10.000, 5.000 en 2.500 euro. De opening wordt op zaterdag 3 juni op het Stadhuisplein verricht door de Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, Jan Franssen.

Op de 400e geboortedag van Rembrandt, 15 juli, vindt de finale plaats op een tot het laatste moment geheim gehouden locatie. Meer informatie is te vinden op www.rembrandtsgoldrush.nl .

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×